Team-liv

Vi har en kurs i coachande ledarskap på gång i församlingen. Förra gången vi träffades talade vi om teamarbete. Har du nångång varit med i ett team? Jag är introvert och gillar att vara ensam och jobba ensam. Men jag har också sett kraften i team-arbete. För en tid sedan läste jag nånstans att även om du har bra och begåvade team-medlemmar blir inte resultatet tillfredsställande om du inte har en duktig coach.

Ett dröm-team är en välsignelse. Det är inte bara ett hjälpmedel för att få ett arbete gjort, det kan fungera som ett hem och en hamn när stormarna i livet blir tuffa. Det är en välsignelse att tillhöra andra och det är en välsignelse att vara behövd. För tillfället jobbar vi på att utveckla tre team i församlingen: Nummer ett,  ett team som jobbar diakonalt, som förser människor med mat och kläder varje torsdagkväll. Nummer två: Ett musikteam som ansvarar för musiken varje söndagförmiddag. Och nummer tre: Ett barnteam som förbereder söndagarnas barnmöten. Välkommen med, om du vill!